barra

SUSTAIN is een Comeniusproject over competentiegericht leren en onderwijzen over het thema duurzaamheid en richt zich voornamelijk tot het basisonderwijs. De projectpartners hebben goede praktijkvoorbeelden en materiaal verzameld voor workshops en nascholing. SUSTAIN organiseert ook internationale nascholingscursussen in een bosrijk gebied nabij Istanbul.
Het READ IT project: "Training teachers to make READing fun through digital storytelling" heeft een didactische methodologie geïdentificeerd en toegepast om leerkrachten te helpen nieuwe competenties te verwerven ivm videoproductie en digital storytelling. Via deze technieken en 'book trailer productie' proberen zij de jonge lezers te motiveren tot meer lezen.
Het KeyTTT project - Teamwork, Training and Technology for Development of Key Competencies startte met lezingen van het Departement voor Informatie en Nascholing van de Trakia Universiteit in Stara Zagora, Bulgarije. Dit waren mensen met een rijke ervaring in psychologie, pedagogie en gespecialiseerd didactisch onderzoek en hun toepassingen in de…
Het IDIal project wil leerkrachten ondersteunen in de uitdagingen die zij aangaan om jongeren te helpen met de ontwikkeling van transversale sleutelcompetenties op een holistische manier. Het project biedt creatieve methodieken, nascholing en didactisch materiaal.
Pagina 1 van 2